ردیاب شخصی
ردیاب شخصی را بهتر بشناسیم

ردیاب شخصی قطعه الکترونیکی کوچکی است که به‌راحتی در مشت جای می‌گیرد؛ قادر است که در هر لحظه باسرعت قابل‌قبولی موقعیت مکانی افراد، اشیاء و هر وسیله ای را برای شما ارسال نماید. فناوری به‌کار رفته در ردیاب شخصی به‌اندازه‌ای پیشرفته است که از طریق تکنولوژی‌هایی نظیر Gps، Wi-Fi و فناوری نقطه کور یا LBS موقعیت مکانی را محاسبه و سیگنال‌های آن را به نرم‌افزار ردیابی ارسال می‌کند.

ابعاد سخت‌افزار ردیاب که کار دریافت و ارسال سیگنال‌ها را به‌عهده دارد؛ به‌قدری کوچک است که به‌راحتی قابل مخفی‌شدن است. درنتیجه تقریباً امکان قرارگیری آن در هر چیزی وجود دارد. این وسیله مهم و با ارزش ممکن‌است یک کیف پول پر از ورقه‌های اسکناس و اوراق بهادار یا فرزند دلبندتان باشد! در این صورت پس از خرید ردیاب‌های شخصی از جی پی اس مارکت، تنها کافی است که سخت‌افزار را در موقعیت قرار دهید و نرم‌افزار را راه‌اندازی کنید. حالا موقعیت مکانی هدف در دست شما است!

  • نحوه فعالیت ردیاب‌ها
  • کارایی‌های ردیاب
  • اطلاعات فنی
ردیاب شخصی

ردیاب شخصی چگونه کار می‌کند؟

درواقع قرارگیری دو تکنولوژی پیشرفته Gps و Lbs در ردیاب‌های شخصی سبب شده‌است که فرایند رهگیری با قدرت بالایی انجام شود. Gps قدرت دارد که اطلاعات موقعیت مکانی را از طریق ماهواره‌ها دریافت کند. این در حالی است که Lbs موقعیت مکانی شخص یا وسیله نقلیه را از طریق سنجش فاصله با نزدیک‌ترین دکل مخابراتی محاسبه می‌کند. اگرچه اساس کار دو فناوری مذکور کمی مشابه است اما کاملاً مجزا هستند و نواقص و محدودیت‌های یکدیگر را برطرف می‌کنند.

درنتیجه در هر شرایطی حتی مواقعی که دسترسی سخت‌افزار ردیاب با ماهواره‌ها قطع شود یا موقعیت‌یابی از طریق سیستم Wi-Fi امکان‌پذیر نباشد؛ امکان رهگیری وجود دارد و تمام اطلاعات به‌صورت آنلاین به نرم‌افزار مرکزی ردیاب شخصی فرستاده و در آنجا ذخیره می‌شوند. سپس اطلاعات دریافتی در نرم‌افزار به داده‌ها و گزارش‌های کاربردی و سودمند تبدیل می‌شوند و در نهایت موقعیت مکانی دستگاه یا فرد به‌صورت آنلاین توسط اپلیکیشن ردیابی بر روی گوشی همراه شما نمایش داده می‌شود.

دامنه کاربردهای ردیاب شخصی

شاید تصور کنید که استفاده از ردیاب‌های شخصی تنها به رهگیری یک کیف پول یا فرزند یک خانواده پولدار محدود می‌شود. اما امروزه استفاده از چنین ردیاب‌های کوچک و کاربردی در صنایع و حوزه‌های مختلف متداول شده‌است. به‌عنوان مثال بسیاری از شرکت‌ها مخصوصاً معادن جهت حفظ سلامت کارکنان خود چنین سیستم‌هایی را به‌کار می‌گیرند. دستگاه های ردیاب‌ شخصی قدرت دارند که در مواقع اضطراری و بروز حوادث، محل قرارگیری افراد را مشخص کنند و در یافتن آن‌ها مؤثر باشند.

درواقع وجود تکنولوژی‌هایی نظیر Lbs، استفاده از ردیاب را سودمند کرده‌است. زیرا در اعماق زمین و محل‌های رفت‌وآمد مشاغل سخت مانند معدن، فناوری‌های Gps با اختلالاتی مواجه می‌شود. در صورتی‌که سیستم Lbs در هر شرایطی قادر به سنجش موقعیت مکانی افراد است. بنابراین همین قابلیت، دامنه استفاده از ردیاب‌های شخصی را گسترده کرده‌است.

اطلاعات فنی درباره ردیاب شخصی

سخت‌افزارهای ردیاب شخصی از باتری داخلی بهره می برد که معمولاً بین یک تا ده روز شارژ خود را حفظ می‌کند اما درنهایت نیاز به شارژشدن دارد. بسته به انواع مختلف ردیاب‌ها، ممکن‌است از نوع شارژر بی‌سیم یا QI استفاده کند یا از طریق پورت USB به‌راحتی شارژ شود.

حتی در بدترین وضعیت‌ها یعنی زمانی‌که ارتباط با شبکه اینترنت و دکل های مخابراتی قطع باشد و عملاً امکان استفاده از فناوری‌های Wi-Fi و Lbs وجود نداشته باشد؛ دستگاه داده ها را بر روی خود ذخیره کرده و به محض پوشش شبکه آن ها را ارسال می نماید.

عمده کاربران همواره ردیاب‌ها را روشن نگه می‌دارند که در این صورت تاخیر زمانی دریافت موقعیت به‌صورت آنلاین بین ۳ تا ۱۰ ثانیه است. اما اگر ردیاب بنا به شرایط مختلف خاموش شده‌باشد. موقعیت‌یابی ردیاب شخصی در این شرایط به حدود ۶۰ ثانیه می‌رسد. در حالت آماده‌به‌کار نیز ردیاب از تغییر وضعیت تا کسب اطلاعات و نمایش آن روی نقشه به زمانی در حدود ۳۰ ثانیه نیاز دارد.

ردیاب شخصی در یک نگاه!

ردیاب شخصی با دراختیار داشتن فناوری‌های پیشرفته Gps، Wi-Fi و Lbs قادر به رهگیری افراد و انواع وسایل نقلیه در هر شرایطی است. تکنولوژی‌های به‌کار رفته در ردیاب، کارایی‌های آن را در حد قابل ملاحظه‌ای ارتقا داده‌است. تا جایی که از آن حتی جهت نجات جان افراد استفاده می‌شود. جهت کسب اطلاعات تکمیلی درباره انواع ردیاب‌ها و خرید ردیاب‌های شخصی، با ما در تماس باشید.